Collectie

Bekijk hier een greep uit onze collectie

Zonnewering

_

Zonneweringen zijn vaak een investering, dus hier wilt u jaren van kunnen genieten. Daarnaast worden zonneweringen veel gebruikt. Kwaliteit en duurzaamheid zijn dan ook zeer wenselijk. Om de beste kwaliteit te kunnen bieden, werkt Roede Interieur alleen met topmerken. Want alleen kwaliteitsproducten gaan jaren mee.

Onderhoud

_

Ziet u het niet zitten om de vloer zelf een onderhoudsbeurt te geven? Veel klanten durven het niet zelf aan of hebben simpelweg geen tijd. Daarom bieden wij een onderhoudsservice. U kunt hier eenmalig of op periodieke basis gebruik van maken. Wij zorgen ervoor dat een van onze specialisten de vloer weer zo goed als nieuw maakt. Wij kunnen u niet alleen voorzien van vloeronderhoud, we kunnen u ook helpen bij het onderhoud van uw gordijnen.

Gordijnen

_

Bij Roede Vloeren vindt u hoogwaardige kwaliteit gordijnen van verschillende de merken. Wij bieden gordijnen aan voor elke portemonnee. Bekijk hier onder een van onze merken CATCH

Vloeren

_

Bent u op zoek naar een ervaren interieurbedrijf dat de complete inrichting van uw (nieuw)bouwproject kan verzorgen? Als veelzijdig interieurbedrijf verkoopt en monteert Roede Interieur niet alleen vloeren, gordijnen en zonweringen, wij verzorgen ook complete projectinrichtingen..

Contact

_

Wilt u weten wat Roede Interieur voor uw woning kan betekenen? Wij vernemen graag wat u nodig heeft en maken vervolgens een plan inclusief begroting op. Neem dus vandaag nog contact met ons op!

Vragen?

Bel Ons Nu: 050 – 5340973