Diensten

Wij werken met

de beste Leveranciers

Projectinrichting
Een projectinrichting gaat altijd in gezamenlijk overleg. U geeft aan wat uw wensen en eisen zijn, en wij vullen deze aan met onze adviezen. Zo stellen we samen met u een duidelijk plan op, waar wij vol passie mee bezig gaan.
Vloeren Groningen
Binnen deze vloersoorten vindt u verschillende type vloeren met ieder hun eigen kenmerken, prijs en kwaliteitsklasse. Wij onderscheiden ons dan ook met een brede assortiment en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. We werken met topmerken als Tarkett, DLW, Moduleo, inter Floor en Forbo.
Gordijnen
Heeft u een klassieke sfeer in huis? Dan kan een klassiek overgordijn de kamer helemaal afmaken. Bij een moderne inrichting passen strakke rolgordijnen juist beter. Ook qua functionaliteit bieden onze gordijnen mogelijkheden om bijvoorbeeld inkijk te voorkomen of een kamer te verduisteren.
Zonwering
Elke zonwering heeft zijn eigen kenmerken, kenmerken waar wij u uiteraard over kunnen informeren. We vernemen graag wat uw wensen zijn en wat uw budget is, om vervolgens een passend advies uit te brengen. Zo kijken we onder andere naar welke functionaliteit en stijl bij u past. Zonweringen zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, vormen, materialen en kleuren.
Onderhoud
Als specialist in vloeren biedt Roede Interieur een breed assortiment aan onderhoudsproducten. Bij ons vindt u dan ook het juiste product voor uw vloer. Heeft u de vloer bij ons afgenomen? Een groot deel van onze fabrikanten heeft zijn eigen serie van onderhoudsproducten, wat natuurlijk altijd het beste is. Onze medewerkers adviseren u graag over onderhoudsproducten.

Leverancier

Leveranciers
Een greep uit onze leveranciers:

Tarkett
Armstrong
Desso
Forbo
Gerflor
Heuga
Interflor
Lano

Vragen?

Bel ons nu op: 050 – 5340973

Onderhoud

Onderhoud

_

Op een vloer wordt geleefd, dus het is logisch dat er in de loop der jaren slijtageplekken ontstaan. U laat eens keer wat vallen, u schuift een keer met bank, het is niet te voorkomen. U kunt de kans op slijtage echter wel verminderen door de vloer regelmatig te onderhouden of te laten onderhouden.

Zonwering

Zonwering

_

Alleen zonweringen van topkwaliteit houden zonlicht en warmte tegen. Roede Interieur werkt dan ook alleen met topmerken, om u de beste kwaliteit te kunnen bieden! Binnen ons brede assortiment vindt u zowel binnen- als buitenzonwering.
Buitenzonwering
Binnenzonwering
Jaloezieën
Rolgordijen
Lamellen
Pliché
Duetten

Gordijnen

Gordijnen

_

Gordijnen zijn niet alleen functioneel, maar geven de desbetreffende kamer ook sfeer. Gordijnen zijn dan ook bepalend voor het uiterlijk van uw woning. Roede Interieur biedt een breed assortiment aan gordijnen, ieder met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Onze gordijnencollectie bestaat uit:
Vitrage
Vouwgordijnen
In-betweens (tussen rolgordijnen en vitrage)
Overgordijnen

Vloeren

Roede Vloeren

_

Roede Interieur begon als specialist in vloeren, voordat het bedrijf uitgroeide tot een compleet interieurbedrijf. Tot op heden is het verkopen en leggen van vloeren nog steeds één van onze voornaamste activiteiten.

Projectinrichting

Projectinrichting Groningen

_

Bent u op zoek naar een ervaren interieurbedrijf dat de complete inrichting van uw (nieuw)bouwproject kan verzorgen? Als veelzijdig interieurbedrijf verkoopt en monteert Roede Interieur niet alleen vloeren, gordijnen en zonweringen, wij verzorgen ook complete projectinrichtingen.