Projectinrichting

Specialist in projectinrichting met veel ervaring

Contact

Contact

_

Wilt u weten wat Roede Interieur voor uw project kan betekenen? Wij vernemen graag wat u nodig heeft en maken vervolgens een plan inclusief begroting op. Neem dus vandaag nog contact met ons op!

Leveranciers

Leveranciers

_

Interieurproducten zijn vaak een investering, dus hier wilt u jaren van kunnen genieten. Daarnaast worden interieurproducten veel gebruikt. Kwaliteit en duurzaamheid zijn dan ook zeer wenselijk. Om de beste kwaliteit te kunnen bieden, werkt Roede Interieur alleen met topmerken. Want alleen kwaliteitsproducten gaan jaren mee.

Onderhoud

Onderhoudsservice

_

Ziet u het niet zitten om de vloer zelf een onderhoudsbeurt te geven? Veel klanten durven het niet zelf aan of hebben simpelweg geen tijd. Daarom bieden wij een onderhoudsservice. U kunt hier eenmalig of op periodieke basis gebruik van maken. Wij zorgen ervoor dat een van onze specialisten de vloer weer zo goed als nieuw maakt. Wij kunnen u niet alleen voorzien van vloeronderhoud, we kunnen u ook helpen bij het onderhoud van uw gordijnen.

Specialist

Specialist in projectinrichting met veel ervaring

_

Een projectinrichting gaat altijd in gezamenlijk overleg. U geeft aan wat uw wensen en eisen zijn, en wij vullen deze aan met onze adviezen. Zo stellen we samen met u een duidelijk plan op, waar wij vol passie mee bezig gaan.

Wij hebben in de loop der jaren vele mooie projecten gedaan. Zo hebben we de inrichting verzorgt voor De Burcht in Hoogezand (woon-zorgcentrum van Zinn), de Octopus in Haren (basisschool) en een Studentenhuisvesting van Housing office.

Project Inrichting

Projectinrichting

_

Bent u op zoek naar een ervaren interieurbedrijf dat de complete inrichting van uw (nieuw)bouwproject kan verzorgen? Als veelzijdig interieurbedrijf verkoopt en monteert Roede Interieur niet alleen vloeren, gordijnen en zonweringen, wij verzorgen ook complete projectinrichtingen..

Vragen?

Bel Ons Nu: 050 – 5340973